WEB creACTIVITY.ro

SEO vs NO SEO – exista viata fara SEO?

by on Oct.02, 2012, under Uncategorized

optimizare seo creactivity.ro

servicii SEO


Despre ceea ce inseamna SEO am scris aici mai pe larg si intr-un limbaj mai profan. De asemenea, fiind doar o prezentare in linii mari, nu am intrat in amanunte tehnice. Ceea ce voi face aici, azi, acum, va fi exact opusul. Deci, daca nu sunteti macar incepatori in SEO, nu veti pricepe mare lucru. De asemenea, parerea mea este ca pentru o activitate SEO de succes sunt necesare si cunostinte macar minime de programare web (html/PHP).
Cea mai simpla si usoara activitate SEO este optimizarea on page, care se rezuma la optimizarea continutului din site. Ca sa faca asta cu succes, respectiva persoana care se ocupa de SEO trebuie sa inteleaga principiul de functionare al site-ului respectiv, targetul de vizitatori (potentiali clienti) caruia i se adreseaza, pe cine/ce reprezinta site-ul respectiv si ce cuvinte folosesc in cautare potentialii vizitatori ai siteului respectiv. De exemplu, daca ai un service auto in Bucuresti, ar trebui sa te gandesti ca potentialii tai clienti vor cauta pe internet “service auto Bucuresti”. Prin urmare, ar trebui sa te focusezi pe un text care sa faca referire la activitatile prestate de un service auto din Bucuresti. De asemenea, persoana care se ocupa de SEO ar trebui sa vina cu o lista de propuneri de cuvinte cheie, pentru a le alege impreuna pe cele mai reprezentative. Odata ce s-au ales cuvintele cheie si strategia pe care se merge, se poate optimiza continutul si structura in asa fel incat sa fie cat mai SEO friendly si user friendly. Complementar se poate construi si o retea de backlink-uri, linkuri interne, gandi si implementa meta tag-uri, tag-uri H1, H2, etc si descrieri ale site-ului cuprinse in paginile de continut. Principala regula in aceasta activitate de SEO este sa tii seama de continut, pentru ca respectivul continut este indexat de motoarele de cautare. Cu cat este mai relevant pentru o cautare, cu atat sunt mai mari sansele sa fie afisat in rezultatele de cautare.
Daca veti tine seama de aceste principii de baza, veti avea un site de succes, cu o amprenta online dominanta pe nisa respectiva. Daca nu stapaniti prea bine chestiile tehnice care implica aceasta activitate SEO, cel mai bine ar fi sa apelati la un specialist, pentru a evita eventuale erori, probleme sau deindexare a siteului.

Puteti apela oricand la noi pentru servicii SEO, detaliile de contact le puteti gasit pe site sau aici in blog.

:, , , , ,

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...